ASTER-X

Garanti Edilen İçerik

Organik Madde: %25 / Toplam Azot: %13,5 / Amonyum Azotu: %5,8 / Üre Azotu: %7,7 / Suda Çözünür Çinko: %2,5 / Serbest Aminoasit: %4 / Maximum Klorür: 0,85 / PH: 5-7

OrfeTeknik Aster X Azotlu Sıvı Gübre yeni nesil Organominarel Azotlu ve yavaş salınımlı yaprak gübresidir. Tüm bitkilerde sürgün gelişimi ve boyuna uzamayı teşvik eder. İçerisinde bulunan Çinko ve Azot bitkiyi uzun süre yeşil tutar. Sahip olduğu organik maddeler ve Serbest Amino asitler bitkiyi çevre kirliliği ve stere karşı korur. Tüm böcek ilaçları, mantar ilaçları ve herbisitlerle karıştırılabilir. Tüm meyve, sebze, ekili alanlar, çim ve peyzaj bitkilerinde renk ve kaliteyi arttırır.

Kullanım yerleri

Tarla Bitkileri (Mısır, Buğday, Arpa, Çeltik, Ayçiçeği vb.) / Sera Sebzeleri (Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar vb.) / Açık Tarla Sebzeleri (Domates, Biber, Patlıcan, Fasulye, Kavun, Karpuz vb.) / Meyve Ağaçları ve Narenciye (Elma, Bağ, Kiraz, Ceviz, Fındık, Antep Fıstığı vb.) / Çim Alanlar ve Peyzaj Bitkileri

  • Aster-x yeni nesil Organominarel Azotlu ve yavaş salınımlı yaprak gübresidir.
  • Tüm bitkilerde sürgün gelişimi ve boyuna uzamayı teşvik eder.
  • İçerisinde bulunan Çinko ve Azot bitkiyi uzun süre yeşil tutar.
  • Sahip olduğu organik maddeler ve Serbest Amino asitler bitkiyi çevre kirliliği ve stere karşı korur.
  • Tüm böcek ilaçları, mantar ilaçları ve herbisitlerle karıştırılabilir.
  • Tüm meyve, sebze, ekili alanlar, çim ve peyzaj bitkilerinde renk ve kaliteyi arttırır.
Özellik Değer
Toplam Organik Madde%25
Toplam Azot%13.5
Amonyum Azotu%5.8
Üre Azotu%7.7
Suda Çözünür Çinko%2.5
Serbest Amino Asitler%4–6
Maksimum Klorür%0.85
pH5–7
Bitki Grubu Uygulama Zamanı Toprak Uygulaması Yaprak Uygulaması / Damla Sulama
Tarla Bitkileri (Mısır, Buğday, Arpa, Çeltik, Ayçiçeği) Kardeşlenme dönemi 100 L suya 250–300 cc (yapraktan)
Sera Sebzeleri (Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar) 1. Dikim öncesi
2. 10–20 günde 1
3–4 L/da 300–400 cc/da (damlamadan)
Açık Tarla Sebzeleri (Domates, Biber, Patlıcan, Fasulye, Kavun, Karpuz) 1. Dikim öncesi
2. Meyve tutumu sonrası 2–3 uygulama
2–3 L/da 300–400 cc/da (damlamadan)
Meyve Ağaçları ve Narenciye (Elma, Bağ, Kiraz, Ceviz, Fındık, Antep Fıstığı) Meyve tutumu sonrası, hasat sonuna kadar 2–3 L/da 100 L suya 200–300 cc (yapraktan)
Çim Alanlar ve Peyzaj Bitkileri 1. Ekim öncesi
2. Kışa girerken
1–3 L/da 100 L suya 200–300 cc (yapraktan)
  • Bakanlık Lisans No: 284

  • Bakanlık Tescil No: 11323

  • Ambalaj: 1 LT / 5 LT / 10 LT / 20 LT

Giriş Yap

Henüz bir hesabınız yok mu? Hemen Kayıt Ol