Ürün Özellikleri
Garanti Edilen İçerik
Özelikler | Garanti Edilen İçerik |
---|---|
Toplam Organik Madde | %25 |
Toplam Humik ve Fulvik Asit | %15,1 |
Suda Çözünür Çinko(Zn) | %0,563 |
Suda Çözünür Potasyum (K2O) | %2 |
PH | 5.5 – 7.5 |
Bitki Grubu / Uygulama Zamanı Şekli ve Dozu
Bitki Grubu | Uygulama Zamanı Şekli ve Dozu |
---|---|
Tarla Bitkileri (Mısır, Buğday, Arpa, Çeltik, Yulaf, Fiğ, v.b. | 1.Ekim öncesi toprak hazırlığında 2.Kardeşleme döneminde Topraktan 1-3lt/da, Yapraktan 200-300CC/100lt suya |
Sera Sebzeleri (Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar, v.b. | 1. Dikim öncesi toprak hazırlığında 2.Hasat sonuna kadar 10-20 günde bir, Topraktan 3-4lt/da Damlama Sulama ile 300-400cc/da |
Açık Tarla Sebzeleri (Domates, Biber, Patlıcan, Kavun, Karpuz, Fasulye, v.b. | 1.Dikim öncesi toprak hazırlığında 2.Meyve tutumundan sonra 2-3 uygulama Topraktan 2-3lt/da Damlama sulama ile 300-400cc/da |
Meyve Ağaçları ve Narenciye (Elma, Bağ, Kiraz, Ceviz, Fındık, Antep Fıstığı, v.b.) | 1.Kışın durgun dönemde 2. meyve tutumundan sonra topraktan 2-3lt/da yapraktan 200-300cc/100lt suya |
Çilek, Böğürtlen ve Diğer Üzümsü Meyveler | 1.Dikim öncesi toprak hazırlıpında 2.hasat sonuna kadar 10-20 günde 1 topraktan 3-4lt/da damlama sulama ile 300-400cc/da |
Yumrulu -Endüstri Bitkileri (Patates, Ş.Pancarı, Tütün, Anason, v.b. | 1.Ekim öncesi toprak hazırlığında 2. yumru oluşumundan sonra 3. gelişim dönemi boyunca topraktan 2-3lt/da yapraktam 200-300cc/100lt suya |
Çim Alanları ve Peyzaj Bitkileri | 1.Ekim öncesi toprak hazırlığında 2.Kış dönemine girerken topraktan 1-3lt/da yapraktan 200-300cc/100lt suya |